Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Marrakech – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Marrakech

Marrakech kan i princippet besøges året rundt. I hvert fald hvis du ønsker et sted med masser af sol og alt efter sæson godt vejr til sightseeing. Den marokkanske by har dog ret høje temperaturer i sommermånederne ligesom det kan være køligt over vinteren. Læs her, hvornår du får det bedste vejr i Marrakech.

Højsæson

Marts til juni og september til november har den perfekte kombination af solskinstimer og tålelige temperaturer, der ligger på 23-33 °C i perioden. Dog kan juni være varmere. Der falder kun ganske lidt nedbør i disse måneder.

Mellemsæson

December til februar er mellemsæson i Marrakech. Temperaturen ligger på 18-21 °C, mens aftenerne og nætterne kan være kolde. Perioden er god til sightseeing, men du må forvente lidt nedbør.

Lavsæson

Sommermånederne juli og august er lavsæson i Marrakech. Som nævnt kan du sagtens besøge byen disse måneder, men du må forvente meget høje dagtemperaturer – 40 °C eller mere er ikke ualmindeligt. Varmt til sightseeing, men fint til afslapning ved poolen. Marrakech er meget solsikker i sommermånederne.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Marrakech måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max
19
21
24
27
29
33
37
37
32
28
23
20
Min
6
8
11
13
15
19
21
21
19
16
11
8
Nedbør (mm)
35
30
30
20
10
2
1
2
5
20
35
30

Kom godt afsted på din rejse til Marrakech

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det største udvalg. Juni og juli er de billigste måneder at booke hotel i Marrakech, mens august er dyrest.

Vil du vide mere om den populære marokkanske by, så kan du med fordel læse denne Miniguide til Marrakech.

Vejret i Marrakech lige nu med fem døgns vejrudsigt

Marrakech
30°
clear sky
25% humidity
wind: 3m/s NE
H 32 • L 17
30°
Mon
30°
Tue
33°
Wed
33°
Thu
33°
Fri
Weather from OpenWeatherMap
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *