Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Cape Town – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Cape Town

Siden er sidst opdateret 04/12/2023 by Vejrlab

Cape Town i Sydafrika er en populær rejseby, der ofte bliver brugt som afslutningen på en safari. Mens det kan være varmt i nationalparkerne i den centrale del af Sydafrika, så har Cape Town et anderledes tempereret klima, hvor du året rundt må forvente en del vind. Læs her, hvornår du skal rejse til Cape Town for at få det bedste vejr.

Højsæson

Højsæsonen i Cape Town ligger fra december til marts, der dermed er det bedste rejsetidspunkt. Nedbøren er begrænset, og du kan forvente temperaturer på 24-26 °C. En lun trøje til kølige aftener er god at medbringe.

Mellemsæson

April og november bliver betragtet som mellemsæson i Cape Town. De to måneder markerer henholdsvis begyndelsen og slutningen på den våde periode. Selvom dagtemperaturerne typisk ligger pænt over 20 °C, så kan aftenerne/nætterne være ret så kølige.

Lavsæson

Maj til oktober er lavsæson i Cape Town. Det er køligt, skyet og især i vintermånederne (vores sommermåneder) regnfuldt. Temperaturen ligger på 18-21 °C, men der kan sagtens være køligere dage ligesom nattemperaturen kan komme ned på 5 °C.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Cape Town måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
26
26
25
23
21
19
18
18
19
21
23
24
Min (°C)
16
16
15
12
10
9
8
9
10
12
14
16
Nedbør (mm)
15
15
20
40
65
85
75
65
40
30
20
15

Kom godt afsted på din rejse til Cape Town

Sammenholder man tidspunkt for godt vejr med billige hoteller og rejser til Cape Town, så vil f.eks. april være et godt tidspunkt at besøge byen. Hotellerne er ikke overraskende dyrest fra december til marts, mens juni og august er billigst.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det største udvalg.

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Vi anbefaler vi, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning til Sydafrika inden din rejse. På ministeriets hjemmeside kan du også downloade app’en rejseklar og eventuelt skrive dig på danskerlisten.

Vejret i Cape Town lige nu med fem døgns vejrudsigt
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *