Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Los Angeles bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Los Angeles

Siden er sidst opdateret 12/11/2023 by Vejrlab

Los Angeles har bedst vejr i sommermånederne, men smog og mange turister gør, at der kan være andre og bedre tidspunkter at besøge den amerikanske storby. Læs om sæsonerne, det bedste rejsetidspunkt og se temperatur- og nedbørsskema måned for måned.

Højsæson

Maj til oktober er højsæson i Los Angeles. Slut juni til og med september får mest sol, men også maj og oktober kan være med, når det gælder mange solskinstimer. Der falder kun ganske lidt nedbør i perioden og temperaturen ligger på 22-30 °C – varmest i juni, juli og august.

Disse måneder oplever ofte en del smog og mange turister, hvorfor maj, september og oktober kan være bedre tidspunkter at besøge Los Angeles.

Mellemsæson

April og november kan betragtes som mellemsæson i Los Angeles. Temperaturen ligger på 21-24 °C, og der falder ca. 20-25 mm regn. Du kan forvente en hel del sol og renere og friskere luft end i sommermånederne. April og november kan være rigtig gode måneder til sightseeing.

Lavsæson

December til marts er lavsæson i Los Angeles. Marts kan dog byde på glimrende vejr med temperaturer på 19-22 °C og ca. 55 mm regn. Til gengæld er det værd at undgå vintermånederne, som er kølige, skyede og regnfulde.

Februar er den vådeste måned med 85 mm nedbør. Temperaturen ligger på 16-20 °C i dagtimerne i vintermånederne. Husk en regnfrakke og lun trøje, da nætterne kan være kolde med temperaturer under 10 °C.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Los Angeles måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
18
19
20
21
23
25
28
29
27
25
22
19
Min (°C)
9
10
11
12
14
16
18
19
17
14
11
9
Nedbør (mm)
70
80
60
25
10
3
1
1
5
15
30
60

Kom godt afsted på din rejse til Los Angeles

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Året rundt er der turister i Los Angeles, men hotellerne er dyrest i juni og billigst i november. September har også lave hotelpriser, og her er vejret samtidig godt – et glimrende tidspunkt at besøge Los Angeles.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der som regel har de laveste priser og det bedste udvalg.

Vores hotelvalg: citizenM Los Angeles Downtown
Lækkert og moderne hotel i centrum af Los Angeles. Her bor du på gode værelser med bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi. citizenM tilbyder desuden fitness, restaurant og døgnåben reception. Morgenmad kan tilkøbes på det anmelderroste hotel. Se billeder og priser på citizenM Los Angeles Downtown.

Inden din rejse til Los Angeles anbefaler vi at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning til USA. Her kan du også downloade app’en Rejseklar, hvor du kan skrive dig på danskerlisten.

Vejret i Los Angeles lige nu med fem døgns vejrudsigt

Los Angeles
15°
clear sky
62% humidity
wind: 0m/s N
H 22 • L 15
20°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
19°
Wed
19°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
Klassisk livreddertårn på en af Los Angeles strande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *