Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Hurghada – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Hurghada

Siden er sidst opdateret 10/11/2023 by Vejrlab

Den populære egyptiske by Hurghada kan i princippet besøges året rundt. Dog kan somrene være ulideligt varme ligesom aften- og nattemperaturen om vinteren kan falde til 8-10 °C. Læs mere om sæsonerne i Hurghada her med temperatur- og nedbørsskema måned for måned.

Højsæson

Marts til maj og september til november har vi som højsæson i Hurghada her på vejrlab.dk. Som nævnt kan du besøge byen året rundt, men i de nævnte måneder får du varmt og solrigt vejr uden den værste hede og kølige nætter.

Du kan forvente 25-32 °C og stort set ingen nedbør – Hurghada er et meget solsikkert rejsemål!

Mellemsæson

Sommer- og vintermånederne er en slags mellemsæson i Hurghada. Det er solsikkert med størst risiko for skyet vejr om vinteren. Her ligger temperaturen typisk på 18-22 °C, men nætterne kan være kolde.

I sommermånederne er det stegende hedt i Hurghada. Forvent temperaturer på 34-38 °C, men det kan i perioder være varmere. Sommeren er den mest solsikre periode.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Hurghada måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
20
22
25
29
32
35
36
35
34
30
26
22
Min (°C)
12
13
16
19
22
25
26
27
25
21
17
13
Nedbør (mm)
1
1
1
1
0
0
0
0
0
1
2
1

Kom godt afsted på din rejse til Hurghada

For at rejse til Hurghada er der stort set kun én mulighed: At booke en charterrejse, hvor fly, hotel og måske transport er inkluderet. Det vil uden tvivl også være den billigste løsning.

Det er selvfølgelig muligt at rejse til Hurghada på egen hånd, men det kræver en mellemlanding og generelt længere rejsetid.

Året rundt er der turister i Hurghada, men hotellerne er dyrest i april efterfulgt af september og juni. Billigst er december, februar og maj, hvor især sidstnævnte måned kan være et godt tidspunkt at rejse til Hurghada. Her er vejret varmt og solrigt.

Vores hotelvalg: Hotel Sentido Mamlouk Palace Resort
Hurghada har mange store resorts med alt i faciliteter. Et af de bedste til prisen er det lækre Sentido Mamlouk Palace Resort, der har kæmpe swimmingpools og hele fem restauranter.

Det er et dejligt børnevenligt hotel ved stranden, der bl.a. tilbyder familieværelser. Et rigtig godt hotel, der også får fantastiske anmeldelser. Se billeder og priser på Hotel Sentido Mamlouk Palace Resort.

Inden din rejse til Hurghada anbefaler vi, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning til Egypten. På ministeriets hjemmeside kan du også downloade app’en rejseklar og eventuelt skrive dig på danskerlisten.

Vejret i Hurghada lige nu med fem døgns vejrudsigt

Hurghada
26°
clear sky
29% humidity
wind: 6m/s N
H 26 • L 19
21°
Sun
23°
Mon
22°
Tue
21°
Wed
23°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
Hurghada er kendt for sine mange gode resort med mange aktiviteter og faciliteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *