Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Cancún og Playa del Carmen – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Cancún

Cancún, Playa del Carmen og resten af Riviera Maya kan med lidt god vilje besøges året rundt. Der er dog orkansæsonen at tage hensyn til, og når området bliver ramt (det sker ikke hvert år) får kysten betydelige mængder regn.

Orkansæsonen strækker sig fra omkring juni/juli til november. Mange danskere tager på rundrejse på Yucatán-halvøen og ofte med en afstikker ind i landet. Både her og ved kysten ud til Den Mexicanske Golf kan vejret være anderledes end ved Cancún og Playa del Carmen.

Højsæson

Vejrmæssigt ligger højsæsonen fra januar til maj. Her kan du forvente masser af sol og temperaturer på 28-33 °C – varmest sidst i perioden. Regnbyger forekommer i disse måneder, men generelt er januar til maj det bedste tidspunkt at rejse til Cancún og Playa del Carmen.

Mellemsæson

Juni/juli og december betragtes som mellemsæson langs Riviera Maya. Man må forvente regn, men også en hel del sol. Temperaturen ligger på 30-33 °C i juni/juli og 27-29 °C i december.

Lavsæson

August til midt i november er lavsæson. Som nævnt kan man sagtens opleve masser af sol i sommermånederne, men regnbyger må forventes. Det er også værd at bemærke, at Riviera Maya kan blive ramt af orkaner i perioden, og det vil naturligvis øge nedbørsmængderne betragteligt.

Temperatur- og nedbørsskema for Cancún og Playa del Carmen

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Cancún måned for måned.

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
26
27
28
30
31
32
32
32
31
29
28
27
Min (°C)
20
21
21
22
23
25
25
25
24
23
22
21
Nedbør (mm)
25
15
35
30
70
90
55
75
85
80
45
30

Kom godt afsted på din rejse til Cancún og Playa del Carmen

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Året rundt er der mange amerikanske turister i området. Det betyder forholdsvis høje hotelpriser – også i lavsæsonen. Det er også værd at undgå spring break, hvor primært Cancún kan være en larmende fornøjelse med amerikanske unge, der fejrer skolens afslutning.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det bedste udvalg.

Vejret i Cancún og Playa del Carmen lige nu med fem døgns vejrudsigt

Cancún
22°
overcast clouds
100% humidity
wind: 0m/s N
H 31 • L 22
31°
Fri
31°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
31°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.