Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Bangkok bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Bangkok

Siden er sidst opdateret 30/11/2023 by Vejrlab

Thailand er et af danskernes mest populære oversøiske rejsemål. Mange begynder rejsen i hovedstaden Bangkok, der har vejr og klima som størstedelen af Thailand. Læs mere om sæsonerne og bedste rejsetidspunkt med temperatur- og nedbørsskema måned for måned.

Højsæson

Slut november til marts er højsæson i Bangkok. Her kan du forvente solrigt vejr og temperaturer på 30-33 °C. Mest solsikker er januar og februar. I november/december og i marts kan en kraftig eftermiddagsbyge ikke udelukkes.

Mellemsæson

April og begyndelsen af november kan betragtes som mellemsæson i Bangkok. Det er henholdsvis begyndelsen og slutningen på den våde periode, men der er temperaturen til forskel. I  april bliver det nemlig for alvor varmt i Thailands hovedstad.

Målt over et helt år er Bangkok en af verdens varmeste byer. Det mærker man i forårsmånederne, hvor især april kan opleve temperaturer på 35-40 °C. Dertil kommer luftfugtigheden, der for nogle kan være voldsom. Eventuel nedbør vil typisk falde som kraftige eftermiddagsbyger måske ledsaget af torden.

Lavsæson

Den våde periode begynder så småt i april og fortsætter med forskellig styrke til oktober. I maj, juni og juli er der primært tale om kraftige eftermiddagsbyger ledsaget af torden, mens der fra august til oktober kan være tale om mange overskyede dage og vedvarende regn.

Toppende med 32-35 °C i maj ligger temperaturen typisk mellem 30-32 °C i sommer- og eftermiddagsmånederne. Er strand og dage ved poolen ikke vigtig for dig, kan maj til juli være et udmærket tidspunkt at besøge Bangkok, men det er værd at undgå august til oktober.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Bangkok måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
32
33
34
35
34
33
32
32
32
32
32
31
Min (°C)
23
24
26
28
27
26
25
25
25
24
24
23
Nedbør (mm)
5
10
25
55
115
110
105
130
220
175
45
5

Kom godt afsted på din rejse til Bangkok

Året rundt er der turister i Bangkok, men hotellerne er dyrest fra november til februar og over sommeren. En af de billigste måneder er marts – et perfekt tidspunkt at besøge Thailands hovedstad, som netop har godt vejr i denne måned.

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der som regel har de laveste priser og det bedste udvalg.

Vores hotelvalg: Ibis Styles Bangkok Silom
Det helt nye og moderne Ibis Styles Bangkok Silom er et rigtig godt valg til hotel i Bangkok. Ibis ligger lige ved Silom Road tæt på markeder, barer, spisesteder og offentlig transport. Faciliteterne tæller bl.a. bar/lounge, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Se billeder og priser på Ibis Styles Bangkok Silom.

Vi anbefaler, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning til Thailand inden din rejse – her kan du også downloade app’en rejseklar og eventuelt skrive dig på danskerlisten.

Vejret i Bangkok lige nu med fem døgns vejrudsigt

Bangkok
30°
clear sky
78% humidity
wind: 4m/s S
H 34 • L 28
34°
Sun
34°
Mon
34°
Tue
35°
Wed
35°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
Bangkok er en kæmpeby, men overraskende nem at komme rundt i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *