Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Miami – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Miami

Miami kan besøges året rundt. Det gør amerikanerne i hvert fald selv. Det er dog værd at læse mere om vejret måned for måned i Miami, der er meget forskelligt fra sommer til vinter.

Højsæson

Den meteorologiske højsæson ligger fra februar til maj, men månederne byder på meget forskelligt slags vejr. Februar er tør, men KAN være kølig. Det bliver langsomt varmere i vejret og i maj ligger temperaturen på ca. 30 °C. Her begynder bygerne dog at bliver flere.

Mellemsæson

December og januar er mellemsæson i Miami. Det er to tørre måneder, men de KAN være kølige, og der er dage, hvor det kan være for koldt at ligge på stranden. Normalt ligger temperaturen dog på ca. 25 °C, men der kan som nævnt være perioder med noget køligere vejr.

Lavsæson

Lavsæsonen i Miami følger orkansæsonen. Fra juni til november er der risiko for orkaner, men de rammer ikke området hvert år. Sommermånederne får mest regn, men har også flest solskinstimer. Nedbøren falder typisk som kraftige eftermiddagsbyger, hvorefter det klarer op igen.

Det er varmt og fugtigt i Miami om sommeren, hvor temperaturen ligger på over 30 °C. Selvom perioden bliver betragtet som lavsæson, så vrimler det med turister i sommermånederne.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Miami måned for måned.

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
24
25
26
28
30
31
32
32
31
29
27
25
Min (°C)
16
17
19
20
22
24
25
25
24
22
20
18
Nedbør (mm)
55
55
60
75
170
225
180
200
230
220
85
60

Kom godt afsted på din rejse til Miami

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Året rundt er der turister i Miami – det betyder forholdsvis høje hotelpriser, men det er billigst at overnatte fra marts til maj. Jul, nytår og sommermånederne har de højeste priser. Det er også værd at undgå spring break, hvor nogle områder af byen kan være en larmende fornøjelse med unge, der fejrer skolens afslutning.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det bedste udvalg.

Vejret i Miami lige nu med fem døgns vejrudsigt

Miami
31°
broken clouds
68% humidity
wind: 4m/s SSE
H 31 • L 28
30°
Thu
30°
Fri
30°
Sat
30°
Sun
30°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.