Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Maldiverne – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Maldiverne

Maldiverne er et ægte bountyparadis. Med kridhvide sandstrande og krystalklart turkisblåt vand er Maldiverne for mange det ultimative sted at holde badeferie.

I princippet kan øgruppen besøges året rundt, men hvornår skal du rejse til Maldiverne for at få det bedste vejr? Det kan du læse mere om herunder, hvor du også kan se temperatur- og nedbørsskema samt vejret lige nu med fem døgns vejrudsigt.

Højsæson

December til april betragtes som højsæson på Maldiverne. Især januar og februar er solrige, men selvom det er den såkaldt tørre periode, kan en kort eftermiddagsbyge ikke udelukkes. Højsæsonen er dog generelt meget solsikker. Temperaturen fra december til april ligger på ca. 29-31 °C.

Mellemsæson

Maj til august og november er mellemsæson på Maldiverne. Regnbygerne bliver flere, og der er risiko for stormvejr. Eventuelt uvejr varer dog kun kort tid, og det er sjældent, at vejret er dårligt to dage i træk. Som regel bliver regn og skyer hurtigt afløst af solrigt vejr. Temperaturen i perioden ligger omkring 30 °C med høj luftfugtighed i sommermånederne.

Lavsæson

September og oktober er lavsæson på Maldiverne. September er den vådeste måned, men også oktober får en del nedbør, der i nogle tilfælde kan være som heldagsregn. Lavsæsonen byder dog også på masser af sol. Temperaturen ligger omkring 30 °C med høj luftfugtighed.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder på Maldiverne måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
29
29
30
31
30
29
29
29
29
29
29
29
Min (°C)
25
26
27
27
26
26
26
26
25
25
24
25
Nedbør (mm)
60
30
45
85
180
165
150
185
200
190
165
130

Kom godt afsted på din rejse til Maldiverne

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det bedste udvalg. Det er dyrest at booke hotel over jul og nytår samt januar og februar. Har du særlige præferencer, så book i god tid.

Læs mere om Maldiverne (bl.a. transport og de bedste steder at bo) i denne Maldiverne Guide.

Vejret på Maldiverne lige nu med fem døgns vejrudsigt

Maldiverne
30°
broken clouds
74% humidity
wind: 2m/s N
H 30 • L 27
27°
Fri
27°
Sat
27°
Sun
27°
Mon
27°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *