Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Koh Samui – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Koh Samui

Se her, hvornår du skal rejse til Koh Samui for at få det bedste vejr, og hvilket tidspunkt på året du skal undgå. Koh Samui har lidt anderledes sæsoner end resten af Thailand. Øen er f.eks. perfekt til en sommerrejse til Thailand – måske kombineret med Koh Tao og/eller Koh Phangan.

HØJSÆSON
Du får det bedste vejr på Koh Samui fra januar til april. I disse måneder er det solrigt, men en byge eller to er ikke ualmindeligt. Temperaturen ligger på ca. 30-33 °C.

MELLEMSÆSON
Maj til august er mellemsæson på Koh Samui. Du kan forvente masser af sol, men også eftermiddagsbyger. Koh Samui er et af de bedste steder at rejse hen i Thailand om sommeren, hvor juni betragtes som en lille højsæson. Regn må som nævnt forventes og der er høj luftfugtighed på Koh Samui over sommeren.

LAVSÆSON
September til december er lavsæson på Koh Samui. I september begynder det så småt at blæse op og bygerne bliver flere. Det ustadige vejr kulminerer normalt i november og starten af december med betydelig regn.

TEMPERATURSKEMA FOR KOH SAMUI

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max
31
33
34
35
34
33
33
33
33
32
30
30
Min
21
21
22
24
24
24
23
23
23
23
23
22
130 mm
110 mm
110 mm

DIAGRAM OVER ÅRETS NEDBØR PÅ KOH SAMUI
Her kan du se, hvor meget regn, der falder på Koh Samui måned for måned. Udenfor regnsæsonen falder nedbøren typisk som kraftige eftermiddagsbyger af ca. 1 times varighed. Det renser luften og kort efter er solen fremme igen.

Find rejsemål, der har godt vejr i samme måneder som Koh Samui: