Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Dubai – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Dubai

Dubai kan besøge året rundt. Hvor vi som regel kategoriserer lavsæson efter kulde og regn, så er det i Dubai den voldsomme varme, der skal tages hensyn til. Læs meget mere om sæsonerne og det bedste rejsetidspunkt til Dubai herunder.

Højsæson

Højsæsonen i Dubai ligger fra november til april. Forvent temperaturer på 23-32 °C og masser af sol. Det er koldest i vintermånederne. Perioden byder også på enkelte skyede dage, men det vil for de fleste kun være kærkomment i det solsikre emirat. Er du uheldig, så kan der også falde lidt regn, men det er i meget små mængder. I januar og februar kan en lun trøje om aftenen være god at have med.

Mellemsæson

Maj, september og oktober er mellemsæson i Dubai. Solen skinner som regel fra en skyfri himmel, og temperaturen ligger typisk et godt stykke over 30 °C – nogle dage kan den komme op og ramme 40 °C. I september kan det tilmed være fugtigt. Vil du rejse i denne periode, så vælg starten af maj eller slutningen af oktober.

Lavsæson

Juni til august betragtes som lavsæson i Dubai. Godt nok skinner solen fra en skyfri himmel over emiratet, men temperaturen ligger typisk på over 40 °C – nogle dage op til 45 °C eller mere. Det er med andre ord kvælende varmt, og især i slut juli og august også fugtigt.

Temperatur- og nedbørsskema

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Dubai måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
24
25
28
33
38
39
40
41
38
35
31
26
Min (°C)
14
15
18
21
24
27
28
30
27
23
20
16
Nedbør (mm)
12
20
12
5
1
1
1
0
1
1
4
14

Kom godt afsted på din rejse til Dubai

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Du kan booke hotel i Dubai på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det bedste udvalg. Hotelværelserne er billigst i sommermånederne.

Vejret i Dubai lige nu med fem døgns vejrudsigt

Dubai
30°
clear sky
67% humidity
wind: 1m/s NNE
H 30 • L 30
34°
Fri
33°
Sat
33°
Sun
34°
Mon
33°
Tue
Weather from OpenWeatherMap
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *