Se vejret i hele verden og de varmeste og koldeste steder lige nu. Bliv inspireret af vores top 10 over seværdigheder på danskernes foretrukne rejsemål med aktuelt vejr og skema for nedbør og temperatur

Bali – bedste rejsetidspunkt – se hvornår du skal rejse til Bali

Hvis du vil rejse til Bali og ikke er helt klar over, hvornår du får det bedste vejr, så kan vi hjælpe dig. Læs her, hvornår Bali har mest solrigt vejr og hvilke måneder du skal undgå. Bemærk, at vejret kan være anderledes i højderne – f.eks. omkring øens vulkaner og på naboøen Lombok, hvor den bjergrige nordlige del af øen er mere regnfuld end mod syd.

Giliøerne, som mange danskere besøger, har sit eget lille mikroklima og får væsentlig mindre nedbør end Bali og Lombok. Ofte kan man fra Gili se mørke skyer over Lombok, mens man selv står i strålende solskin.

Højsæson

Højsæsonen ligger i vores sommermåneder – dvs. du skal tage til Bali i juni, juli og august for at se mest til solen. Maj og september er næsten lige så gode – der falder kun en anelse mere regn i disse måneder end om sommeren.

Mellemsæson

Marts/april og oktober er glimrende måneder at tage til Bali. Regn må forventes, men det er absolut i begrænsede mængder og nedbøren falder typisk som eftermiddagsbyger af et par timers varighed.

Lavsæson

Vejrmæssigt ligger lavsæsonen på Bali fra november til februar/marts. Især januar, februar og december kan være regnfulde.

Temperatur- og nedbørsskema for Bali

Her kan du se den normale temperatur og hvor meget regn, der falder i Bali måned for måned.

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max (°C)
29
30
30
32
33
31
31
31
31
31
31
30
Min (°C)
23
22
23
22
23
22
22
22
22
23
23
23
Nedbør (mm)
315
280
232
92
68
45
47
24
38
81
182
281

Kom godt afsted på din rejse til Bali

Når du skal finde flybilletter til din rejse er det altid en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne. Prøv at rykke ud- og hjemrejsedatoerne frem og tilbage – der kan ofte være rigtig mange penge at spare.

Du kan booke hotel på f.eks. hotels.com eller booking.com, der har de laveste priser og det største udvalg. Selvom vejret er bedst i sommermånederne, så har Bali også en højsæson for turister omkring jul/nytår og januar og februar, hvor især mange australiere besøger øen. Det får bl.a. prisen på hotelværelser til at stige.

Vejret på Bali lige nu med fem døgns vejrudsigt

Bali
30°
scattered clouds
70% humidity
wind: 2m/s ESE
H 30 • L 25
29°
Fri
25°
Sat
28°
Sun
28°
Mon
28°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *