Vejret i London og de bedste seværdigheder

Livlige London er danskernes foretrukne by, når det gælder weekendophold og storbyferie. Den engelske hovedstad er et sted med masser af oplevelser og god shopping. Se vejret i London lige nu og få forslag til, hvad du skal se på din rejse til London.

1. Borough Market
Du forbinder måske ikke London med markeder, men byen har faktisk en stribe spændende indkøbssteder, der leder tankerne hen på Sydeuropa. Et af dem er Borough Market, der siges at have ligget her siden 1300-tallet. Her er kød, grønt og hjemmelavede lækkerier fra små producenter og meget meget mere.

2. British Museum
British Museum betragtes som et af de fineste i verden. Her kan man lære mere om Storbritanniens historie, men også se fantastiske ting som eksempelvis rosettastenen, skulpturer fra Parthenon og en samling af egyptiske mumier.

3. Tag på pub
Du skal selvfølgelig også prøve den engelske pubkultur. Snup en pint med de lokale på den nærmeste pub. Vil du også have lidt at spise og mærke historiens vingesus, så prøv pubben Gun, hvor det siges, at Lord Nelson plejede sin kærlighedsaffære med Emma Hamilton.

4. Westminster Abbey
Westminster Abbey har aldrig været katedral, men til gengæld styret af den engelske krone. Den smukke bygning er et mix af forskellige stilarter, men anses for at høre til den tidlige gotiske periode. Den første bygning på stedet er fra det 11. århundrede og gennem årene er hele 17 monarker begravet her.

5. Tower of London
Tower of London er selvfølgelig også et besøg værd. Borgen, der oprindelig bestod af 20 tårne, blev grundlagt af Vilhelm Erobreren i slutningen af det 11. århundrede. Se kronjuvelerne, de farverige vagter (beefeaters) og ikke mindst de frække krager.

6. Gåtur langs Themsen
Tag en gåtur på Themsens sydlige bred. Fra Westminster kan du krydse broen og få et perfekt kig til Big Ben og parlamentet. Gå mod øst for at komme forbi seværdigheder som London Eye, Tates Modern Museum og Shaekspeare teater.

7. Festlige Soho
En sjov aften? Tag til Soho. Det livlige kvarter med den herlige bohemeatmosfære er det perfekte sted at få en drink og møde nye mennesker. Drik pints på Dog & Duck, cocktails på Marks Bar og shop rundt på de gode og billige restauranter.

8. Oplev en musical
London er med rette verdensberømt for sine teatre. Det er ved West End du kan se de store navne i berømte musicals og teaterstykker, der har fantastiske opsætninger og altid holder høj klasse.

9. East London
East London er byens trendy kvarter og på søndage kan du blande dig med de lokale hipstere, der shopper på markederne og hænger ud på de coole barer og restauranter ved Broadway Market.

10. Buckingham Palace
Ok, du skal selvfølgelig også lige hilse på dronningen, nu du er i byen. Selve Buckingham Palace er smukt og vagtskiftet er naturligvis højdepunktet. Er du i London i august eller september kan du tage en rundvisning på slottet.

 

VEJRET I LONDON LIGE NU MED VEJRUDSIGT

London
9°
overcast clouds
91% humidity
wind: 5m/s WSW
H 12 • L 6
6°
Sun
7°
Mon
10°
Tue
10°
Wed
11°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

 

VEJRSKEMA – VEJRET ÅRET RUNDT I LONDON

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max
9
10
12
15
18
21
23
23
20
16
12
9
Min
5
5
6
7
10
13
15
15
13
10
7
5
Nedbør (mm)
53
38
36
43
50
42
40
48
50
71
62
53

 

FIND DET RIGTIGE HOTEL TIL DIN REJSE

Booking.com

london-pixabay