Vejret i Amsterdam og de bedste seværdigheder

Charmerende Amsterdam med de mange kanaler og smalle gader er altid et besøg værd. Se vejret i Amsterdam og få inspiration til oplevelser i den hollandske hovedstad.

1. Anne Franks Hus

En barsk og lærerig oplevelse er et besøg i Anne Franks hus. Hør historien om den jødiske pige og hendes familie, der under 2. verdenskrig skjulte sig for tyskerne på loftet af et hus.

2. Kanalrundfart

Selvfølgelig skal du på kanalrundfart. Turene findes af forskellig varighed og kan startes flere steder i den gamle bydel. Du ser spændende seværdigheder undervejs og lærer om byens historie.

3. Van Gogh Museet

Det imponerende Van Gogh Museum er et must for kunstelskere. Den verdensberømte maler led gennem hele livet af en depression, og det er tydeligt at se, hvordan der kommer liv og farve på hans senere billeder fra Sydfrankrig. Du kan også se værker af bl.a. Monét og Gauguin.

Find billige flybilletter til Amsterdam – sammenlign priser her >

4. Amsterdams red light district

En speciel oplevelse er også Amsterdams red light district, hvor man kan se byens prostituerede posere bag glasvinduer.

5. Gassan Diamonds

Du har sikkert ikke råd til at købe noget, men hos Gassan Diamonds kan du høre om, hvordan Amsterdam blev verdens diamanthovedstad og naturligvis se de flotte stene blive slebet til perfektion.

6. Tag på cykeltur

Amsterdam er kendt for sine mange cykler, og en tur på den tohjulede rundt i byen giver mulighed for at se den hollandske hovedstad i dit eget tempo. Du kommer rundt i kvarterene og ned ad rolige gader og cykler selvfølgelig over adskillige kanaler.

7. Haag

Holland er et lille land, og det tager kun en times tid at køre til Haag, hvor du kan opleve det flotte Fredspalads, der er hjem for menneskerettighedsdomstolen. I byen kan du også besøge Haagse Mart, som er Europas største udendørs marked.

Find det rigtige hotel til din rejse til Amsterdam >

8. Albert Cuypmarkt

Mere shopping kan du få på Amsterdams mest kendte marked, Albert Cuypmarkt, hvor alverdens ting er sat til salg. Var det noget med hjemmelavet chokolade og gode oste? Markedet er også et godt sted at studere bylivet.

9. Bryggeriet Heineken

En rundvisning på det store og verdenskendte bryggeri Heineken er også en af byens mest populære aktiviteter. Besøgsområdet er netop blevet renoveret med nye udstillinger, men for mange er det nok smagsprøverne, der er vigtigst.

10. Rijksmuseum

Amsterdams Rijksmuseum er enormt og indeholder tusindvis af effekter. For mange er Rembrandts malerier højdepunktet, men her er bestemt noget for alle kunstelskere. Museet ligger i øvrigt ved det store IAMSTERDAM skilt, der efterhånden et blevet byens vartegn.


Vejret i Amsterdam lige nu med vejrudsigt

Amsterdam
16°
clear sky
78% humidity
wind: 4m/s SSE
H 19 • L 16
20°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
22°
Mon
17°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

 

Vejrskema – vejret året rundt i Amsterdam

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Max
7
6
10
11
16
17
20
20
17
14
9
7
Min
3
3
6
7
11
11
12
12
10
9
6
1
Nedbør (mm)
68
47
64
51
59
70
74
69
63
71
80
81

 

Find det rigtige hotel i Amsterdam til din rejse

Booking.com

vejret i amsterdam